Australienmanualens Affiliateprogram

Carl Anders Liljeqvist

Bli en affiliate-partner för Stora Australienmanualen och tjäna 25% i provision på varje e-bok du säljer, och hjälp samtidigt dina läsare att planera sin Australienresa.

Har du en blogg eller sajt med läsare som är intresserade av att flytta eller åka på långresa till Australien? Vänder du dig till besökare som vill resa som backpackers, studenter eller kanske emigranter för en längre tid? Rekommendera dem att köpa Stora Australienmanualen via en recension eller annons och tjäna pengar på varje försäljning du genererar.

Låter det intressant? Då ska du gå med i affiliate-programmet!

Så här fungerar det:

Som sajtägare länkar du till Australienmanualen.se via en personlig länk som är unik för din sajt. När en besökare sedan köper en bok via din länk registreras detta och i slutet av månaden kan vi se hur många böcker som sålts via din affiliate-länk. Systemet räknar därefter ut din ersättning för månaden och pengarna förs över till ditt Paypal-konto den 3:e varje ny månad.

Så här gör du för att bli affiliate:

1. Öppna ett affiliate-konto hos E-junkie.com (om du inte redan har ett). E-junkie är butiksmotorn som hanterar all försäljning för Australienmanualen.se.
2. När du väl har ett konto hos E-junkie så går du med i Australienmanualens affiliateprogram genom att klicka på den här länken.
3. Från din admin-sida på E-junkie kan du sedan generera länkar för att marknadsföra e-böcker från SwedesInAustralia.com.
4. Placera din affiliate-länk på din webbsajt i samband med att du rekommenderar e-boken för dina läsare, till exempel som en annons i marginalen på din blogg, eller som en länk inuti en artikel eller nyhetsbrev.

På E-junkies hjälpsidor Help for Affiliates hittar du hjälp om du tycker att det är svårt att sätta upp ett konto och skapa dina referenslänkar.

Avslutningsvis

Har du frågor eller kommentarer? Hör gärna av dig via adressen hello@swedesinaustralia.com.

Swedes In Australia Logo

Nyhetsbrev

Ange din epost-adress för att prenumerera på nyhetsbrevet från SwedesInAustralia.com.

Kontaktinformation

SwedesInAustralia.com
PO Box 211, Darlinghurst
NSW 1300, AUSTRALIA

Web: swedesinaustralia.com/
Facebook: swedesinaustralia/
Epost:hello@swedesinaustralia.com

© Copyright 2012-2014 Liljeqvist Solutions Pty Ltd. All rights reserved.